SASTOJCI:
- 1 restoran Grgin dol
- 10 jela načinjenih prema starim receptima
- 4 dobra sponzora domaćih namirnica
- 2 divne poznavateljice hrane
- prstohvat dobre volje
PRIPREMA:
1. Oduševiti šeficu restorana za ideju prezentiranja starih jela u prostoru restorana hotela Grgin dol
2. Pripraviti jela od domaćih namirnica i načina kako su se pravila prije stotinjak godina i servirati ih uz legende
3. Zamoliti dvije najbolje gastro dame Hrvatske (Ivanku Biluš i Božicu Brkan) da potegnu iz Zagreba i predstave sebe i jela
4. Uživati u dobroj atmosferi, srdačnosti i spoznaji da je sve dobro prošlo jer se ponovno dogodilo da su 'pravi ljudi, u pravo vrijeme na prvavom mjestu'
https://muzejuloncu.gmp.hr/index.php?id=67&option=com_content&view=article#sigProId24ba6cf8f1