SASTOJCI:
- blog Muzej u loncu
- 9 učenika osmih razreda osnovnih škola
- 1 kuhinja restorana Grgin dol sa profesionalnim kuharima
- malo dobre volje
- brašno,voda
- dodaci: mast, zatopljeni čvarci, jaja, sir, med od repe, orasi, mak, domaći pekmez
- novinari
PRIPREMA:
1. Proučiti stara seoska jela na blogu
2. Zainteresirati učenike osmih razreda za avanturu zvanu kuhanje u profesionalnoj kuhinji
3. Od navedenih sastojaka uz puno strpljenja osoblja kuhinje, načiniti jela
4. Služiti toplo novinarima uz dobru prezentaciju
View the embedded image gallery online at:
https://muzejuloncu.gmp.hr/index.php?id=69&option=com_content&view=article#sigProId064cbeeb38
https://muzejuloncu.gmp.hr/index.php?id=69&option=com_content&view=article#sigProId064cbeeb38