SASTOJCI:
- 7 jaja (tri kuhana i 4 prijesna)
- 7 - 8 žlica ulja
- 2 žlice kajmaka
- 2 žlice senfa
- Prstohvat soli
- Prstohvat šećera
- Limunovog soka po ukusu
PRIPRAVA:
1. 3 prijesna žumanjka dobro umutiti
2. Dodati 4 propasirana kuhana žumanjka
3. Dodavati kap po kap ulja uz stalno miješanje
4. Dodati kajmak i senf
5. U sjedinjenu i dobro izmiješanu smjesu dodati soli, šećera i limuna po ukusu
6. Ohladiti da se stegne
View the embedded image gallery online at:
https://muzejuloncu.gmp.hr/spajza/druga-polica-price/2-recepti/50-domaca-majoneza#sigProId71a3199d56
https://muzejuloncu.gmp.hr/spajza/druga-polica-price/2-recepti/50-domaca-majoneza#sigProId71a3199d56