Newsletter

SASTOJCI:

- 5 jaja (5 kuhanih žumanjaka i 2 bjelanjaka)

- 25 dag kuhane šunke

- 1 glavica crvenog luka

- 15 dag maslaca

- 1 limun

- 3 žličice senfa

- Po ukusu bibera i crvene mljevene paprike


PRIPREMA:

1. Jaja skuhati na tvrdo

2. Propasirati svih 5 žumanjaka i 2 bjelanjaka

3. Ostatke kuhane šunke dobro usitniti (2 puta kroz mesoreznicu) i sjediniti s jajima

4. Luk naribati i sok dodati smjesi

5. Dodati razmekšani maslac, sok od limuna, senf, biber i crvenu mljevenu papriku

6. Sve sjediniti i staviti hladiti


Ovom paštetom možemo dan prije napuniti izdubljeni francuski kruh kojega netom prije posluživanja narežemo na tanke ploške


Joomla Template by Joomla51.com