SASTOJCI:
- masnoća za prženje
- crveni luk
- ostaci od mesa
- slanina
- 1 jaje
- peršin
- sol i papar
- lisnato tijesto (od sala)
PRIPREMA:
1. na masti ispržiti crveni luk
2. dodati izmljevene ostatke mesa i slanine
3. dodati jaje i peršin uz dobro mješanje
4. posoliti i dobro popapriti
5. tijesto razvaljati i pomoću čaše izrezati krugove
6. u sredinu kruga stavljati hrpice ohlađenog nadjeva
7. vrhove kruga spajati s bjelanjkom
8. složiti u namašćenu tepsiju, premazati bjelanjkom
9. peći na 200 stupnjeva
NAPOMENA: posebno prijaju uz kiselo povalo
View the embedded image gallery online at:
https://muzejuloncu.gmp.hr/spajza/prva-polica-recepti/184-tacki-bakestare#sigProId326f60dbc9
https://muzejuloncu.gmp.hr/spajza/prva-polica-recepti/184-tacki-bakestare#sigProId326f60dbc9