SASTOJCI:
- Žlica masti
- 2 žlice oštrog brašna
- 1 čaša rasola od kiselog kupusa
- 3 režnja češnjaka
- Sol po ukusu
- 2 čaše vode
PRIPREMA:
1. Na masti svijetlo prepržiti brašno
2.Dodati sitno isjeckani češnjak i kratko propržiti
3. Dodati rasol od kojega smo prethodno uzeli malo i pomiješali sa žlicom brašna za pričin
4. Dodati pričin kojega smo napravili umutivši žlicu brašna sa rasolom
5. Dodati vodu, promiješati, začiniti i kratko prokuhati
6. Poslužiti uz nadrobljeni kruh
View the embedded image gallery online at:
https://muzejuloncu.gmp.hr/spajza/prva-polica-recepti/258-bijeli-bospor#sigProId437fbadb0f
https://muzejuloncu.gmp.hr/spajza/prva-polica-recepti/258-bijeli-bospor#sigProId437fbadb0f