Newsletter

Kao potpora ideji da se jela iz Muzeja u loncu poput vinogradarskog ćevapa zaštitite kao nematerijalno kulturno dobro RH, restoran Zlatni lug je odlučio medijima predstaviti gunjanske gojtane u kombinaciji s marmeladom od mrkve Domaćinske škole Časnih sestara Milosrdnica, te vinogradarski ćevap.

Na vrlo afirmativnom predstavljanju vinogradarskog ćevapa govorili su vlasnik restorana Thomas Pandžić, etnolog i pročelnik Konzervatorskog odjela dr.sc. Žarko Španiček, Maja Žebčević Matić, te gradonačelnik Grada Požege Vedran Neferović.

Poštujući tradiciju pripreme vinogradarskog ćevapa na svim vinogradarskim druženjima, posebice za vrijeme Grgureva, tvrtka Alles je u vinogradu nad Požegom svojim brojnim gostima 12. ožujka 2015. ispekao čak deset ćevapa pod budnim okom schefa Anđelka Ledića.

Joomla Template by Joomla51.com