Gradski muzej Požega kroz svoj projekt Muzej u loncu zaživljava suradnju s mnogim poželjnim partnerima lokalne i šire zajednice. Jedan od njih je svakako tvrtka za proizvodnju zdrave hrane i bučinog ulja Grbić d.o.o koja kao jedina uljara takve vrste širi priču ekoloških proizvoda, neophodnih namirnica za pripremu nekih starih, zaboravljenih jela koje je na svjetlo dana izvukao Muzej u loncu.
Ta suradnja je promovirana na Open Pumpkin's Dayu 18.8. 2014. kada su Grbićevi promovirali novu proizvodnu liniju, otvorivši vrata svojih pogona znatiželjnim posjetiteljima. Osim izložbe panoa pripreme tradicijskih jela Gradskog muzeja Požega, u pripremi Anđeoske kuhinje prisutni su degustirali čuveni vinogradarski ćevap, pečenu turkinju, kao i staro posno jelo župu s taranom.
https://muzejuloncu.gmp.hr/spajza/treca-polica-drugi-s-nama/245-izlozba-i-jela-muzeja-u-loncu-na-open-pumpkin-s-dayu#sigProId5401bdefd4